
Kulinárska dovolenka pod Chopkom
Tento rok opäť Tatry, ale tentoraz Nízke Tatry.
Organizovanie kulinárskej dovolenky v Tatrách sa pomaly stáva našou každoročnou tradíciou. Tatry majú naozaj čo ponúknuť, dych berúce scenérie, úžasná príroda a skvelé služby hotelov vedia uchvátiť nielen našich zákazníkov. Tento rok sme Vysoké Tatry zamenili za Nízke Tatry.
Pobyt sa začal vítaním našich zákazníkov pred vstupom wellness hotela Partizán, ktorý sa stal na tri noci našim tatranským domovom.
Celá sobota bola tradične venovaná vareniu gulášu, halušiek, strapačiek a tohtoročnou novinkou bol boršč, ktorý príjemne prekvapil. Nechýbali zábavné hry, súťaže a športové aktivity. Koniec dňa uzavrel skvelý wellness.
V nedeľu sme sa vydali do skanzenu čiernohronskou železnicou z Čierneho Balogu a jazdu vláčikom nám spríjemňoval helingónkar, ktorý hral tradičné folklórne piesne. Po výlete nasledovala škola prípravy steakov pod vedením Dušana Pavlova.
Dovolenka s vami, s našimi zákazníkmi, sa skutočne podarila a veríme, že ste boli spokojní s pobytom a tešíme sa na vás opäť o rok.